Panorama Taxi

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Taxi airport service voor scherpe tarieven

Bent u op zoek naar een airport service? Dan bent u bij Panorama Taxi aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat u zonder stress en netjes op tijd bij de juiste vertrekhal wordt afgezet. Een taxi airport service is wel zo prettig wanneer u een lange reis voor de boeg heeft!

Professionele chauffeurs

U kunt bij elke taxirit rekenen op de professionaliteit en vriendelijkheid van onze chauffeurs. Ook zijn zij natuurlijk allemaal bekend in de omgeving en weten zij, zonder omwegen, de juiste bestemming te bereiken. Omleidingen, files en eventuele druktes zullen wij voor onze rekening nemen. Onze goed opgeleide chauffeurs nemen altijd de tijd om naar uw wensen te luisteren. Klantvriendelijkheid en aandacht staan bij onze taxi airport service centraal.


Ook zijn onze taxi’s netjes onderhouden en van alle gemakken voorzien. Deze aspecten zorgen ervoor dat u op een comfortabele en prettige manier aan uw reis kunt beginnen. Het is ook prettig om te weten dat stiptheid en het nakomen van afspraken bij ons hoog in het vaandel staan. U hoeft dus nooit bang te zijn dat u het vliegtuig mist.

Scherpe tarieven

Bij Panorama Taxi kunt u zeven dagen per week rekenen op scherpe tarieven. Een indicatie tarieven vindt u op onze website. Natuurlijk wordt dit altijd vooraf met u besproken. Staat uw bestemming er niet tussen? Neem dan gerust contact op om te kijken wat er mogelijk is. Ons telefoonnummer is 070-2208890.

Direct online een taxi bestellen

U kunt onze taxi airport service online bestellen tegen een vooraf afgesproken prijs. Zo komt u tijdens de taxirit niet voor onaangename verrassingen te staan. Vul het formulier op de website in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met u op. U dient wel minimaal één dag van tevoren te reserveren. Voor een taxi naar Kijkduin of een ander gebied kunt u ook het formulier invullen.
24 uur geopend