Schiphol Taxi Service vanaf Den Haag en omstreken

PANORAMA TAXI

Taxi service in Den Haag en omgeving

Schiphol Taxi Service vanaf Den Haag en omstreken

TAXI DEN HAAG

Schiphol taxi service

Schiphol Taxi Service vanaf Den Haag en omstreken

Met onze Taxi Service naar Schiphol bieden wij u een goedkoop en comfortabel privé vervoer aan. Dit is een uitkomst wanneer u zelf niet midden in de nacht wilt rijden, maar ook wanneer u hoge parkeerkosten wilt besparen. Panorama Taxi draagt er de grootste zorg voor dat u op tijd bij uw vertrekhal wordt afgezet.

YellowRec

Comfortabel privé vervoer

Gerelateerde pagina’s

Kiest u voor onze Taxi Service naar Schiphol of een andere luchthaven, dan kunt u rekenen op een prettig begin van uw reis! Onze voertuigen zijn van alle gemakken voorzien. U kunt kiezen voor een vier persoons- taxi, maar ook een taxibus voor zes of acht personen behoort tot de mogelijkheden. Heeft u specifieke wensen, laat het ons dan gerust weten. Dankzij onze goed opgeleide en ervaren chauffeurs is er veel mogelijk. Wij proberen dan ook altijd om u in uw wensen tegemoet te komen.

Vaste lage tarieven

Bij Panorama Taxi hebben we vaste lage tarieven voor onze Schiphol Taxi Service. Deze tarieven zijn altijd geldig, ongeacht het tijdstip van uw taxirit. Wanneer u zomaar in een taxi stapt, weet u van te voren niet hoe duur het gaat worden. Daarom bespreken wij dit altijd vooraf met u, zodat u weet waar u aan toe bent. Wanneer we de plaats van bestemming hebben bereikt, kunt u contant of met pin betalen. U vindt alle tarieven op onze website. Tevens brengen wij u ook graag naar Utrecht, Rotterdam of Amsterdam. Wel dient u minimaal één dag van tevoren te reserveren.

Neem contact op

Naast onze Schiphol taxi service, bieden wij natuurlijk ook taxiritten in de omgeving aan. Dus wilt u een taxi naar Loosduinen, Westland of Scheveningen? Bel ons dan even om de details te bespreken. Ons telefoonnummer is 070-2208890.

Taxi Icon

Van A naar B service

Wij vervoeren u snel, goedkoop en veilig van A naar B in Den Haag en omstreken.

Meer

icon Airplane

Airport Service

Wilt u een taxi naar Schiphol, Rotterdam Airport bestellen of heeft u een andere bestemming?

Meer

icon taxi business

Business Service

Heeft u een taxi voor uzelf, uw personeel of uw zakenrelaties nodig?

Meer

Height300Spacer

Panorama Taxi
Schaarsbergenstraat 83
2573 BP Den Haag

Routeschrijving
Navigeer naar ons

24/7 bereikbaar
070-2208890
06-14255814