Panorama Taxi

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Schiphol taxi service vanaf Den Haag en omstreken

Met onze taxi service naar Schiphol bieden wij u een goedkoop en comfortabel privé vervoer aan. Dit is een uitkomst wanneer u zelf niet midden in de nacht wilt rijden, maar ook wanneer u hoge parkeerkosten wilt besparen. Panorama Taxi draagt er de grootste zorg voor dat u op tijd bij uw vertrekhal wordt afgezet.

Comfortabel privé vervoer

Kiest u voor onze taxi service naar Schiphol of een andere luchthaven, dan kunt u rekenen op een prettig begin van uw reis! Onze voertuigen zijn van alle gemakken voorzien. U kunt kiezen voor een vierpersoons taxi, maar ook een taxibus voor zes of acht personen behoort tot de mogelijkheden. Heeft u specifieke wensen, laat het ons dan gerust weten. Dankzij onze goed opgeleide en ervaren chauffeurs is er veel mogelijk. Wij proberen dan ook altijd om u in uw wensen tegemoet te komen.

Vaste, lage tarieven

Bij Panorama Taxi hebben we vaste, lage tarieven voor onze Schiphol taxi service. Deze tarieven zijn altijd geldig, ongeacht het tijdstip van uw taxirit. Wanneer u zomaar in een taxi stapt, weet u van te voren niet hoe duur het gaat worden. Daarom bespreken wij dit altijd vooraf met u, zodat u weet waar u aan toe bent. Wanneer we de plaats van bestemming hebben bereikt, kunt u contant of met pin betalen. U vindt alle tarieven op onze website. Tevens brengen wij u ook graag naar Utrecht, Rotterdam of Amsterdam. Wel dient u minimaal één dag van tevoren te reserveren.

Neem contact op

Naast onze Schiphol taxi service, bieden wij natuurlijk ook taxiritten in de omgeving aan. Dus wilt u een taxi naar Loosduinen, Westland of Scheveningen? Bel ons dan even om de details te bespreken. Ons telefoonnummer is 070-2208890.

24 uur geopend