Zakelijk

Zakelijk een taxi inzetten?

Zakelijk een taxi inzetten? Wel eens aan gedacht? Een taxidienst inzetten voor uw klanten? Het is een stukje service welke u unieker maakt naar de klant toe. Uw klant wordt opgehaald en weer netjes terug gebracht. Uw klant kan dus in de taxi de bespreking nog voorbereiden en komt met een goed gevoel aan op jullie afspraak.

Extra service

Wanneer u deze service aanbiedt is dit uiteraard een extra’tje naar uw belangrijke klanten toe! Wij begrijpen als geen ander dat u dit wellicht niet voor iedere klant doet echter dit kan u wel onderscheiden van andere bedrijven. Uw klant kan het gevoel hebben dat u net dat beetje extra biedt. Daarnaast laat u zien dat u betrokken bent bij uw klanten. Wanneer er een belangrijke bespreking aankomt dat kan het zijn dat de klant niet helemaal met zijn of haar hoofd erbij is. Het is dan niet heel erg verantwoord om te rijden. Wanneer uw bedrijf een taxiservice aanbiedt laat dit zien dat het welzijn van de ander belangrijk voor u is.

Zakelijk een taxi inzetten

Wanneer u overweegt om deze service aan te bieden voor uw klanten dan kunnen wij ons voorstellen dat u daar duidelijke afspraken over wil hebben. Logisch: u moet er vanuit kunnen gaan dat het bedrijf waar u mee wil samenwerken zijn afspraken nakomt en een goede service toont aan uw klanten. Wij helpen u hier graag verder bij.

Panorama Taxi

Wij, Panorama Taxi, zijn ervaren in het aanbieden van een zakelijke service voor bedrijven. Wij hebben meerdere chauffeurs, dus u bent altijd zeker dat afgesproken afspraken daadwerkelijk nagekomen worden. Daarnaast zijn onze chauffeurs meertalig. Dus wanneer er een klant bijvoorbeeld opgehaald dient te worden van Schiphol, is dit geen enkel probleem. Uw klant wordt op een nette en zeer vriendelijke manier naar de afspraak gebracht! Wanneer u wilt dat de klant ook weer teruggebracht wordt naar een hotel of vliegveld dan regelen wij dat ook voor u.

Afspraken maken

Samen met u kijken wij graag naar uw wensen. Wat vindt u belangrijk, wat zijn uw wensen en hoe wilt u dit terug zien wanneer klanten worden opgehaald? Dit kunnen we samen bespreken en kijken wat wij hierin voor u kunnen betekenen. Onze missie is u en uw klanten een tevreden gevoel te bezorgen en veilig van A naar B te vervoeren!