Zakelijk een decemberborrel? Neem de taxi!

Zakelijk een decemberborrel? Neem de taxi!

Heeft u een decemberborrel in de planning?

Het is weer zover! We naderen het einde van het jaar en dat betekent dat de feestdagen er weer aankomen. Dit betekent ook dat het weer tijd is voor de vele zakelijke decemberborrels. Staat er voor u ook al een decemberborrel op de kalender van uw werk? Dan is dat super gezellig! Decemberborrels zijn een goede gelegenheid om uw collega’s beter te leren kennen en iets leuks met ze te doen. Vooral omdat het niet al te geforceerd voelt. Maar hoe komt u eigenlijk thuis nadat de borrel is afgelopen? Heel simpel, wanneer u in de regio Den Haag woont: neem een taxi!

Veiliger dan zelf rijden, fietsen of lopen

Tijdens decemberborrels worden er aardig wat drankjes en cocktails geserveerd. Dan is het verstandiger om een taxi te nemen. Zo voorkomt u auto-ongelukken. Na een borrel is uw reactievermogen verminderd. U voorkomt dus ook dat uzelf aangereden wordt wanneer u niet naar huis loopt of fietst. Bovendien kan de taxichauffeur u voor uw huis afzetten. Het nemen van een taxi is de veiligste optie.

Vierentwintig uur per dag beschikbaar

Naast de veiligste optie is het nemen van een taxi ook nog eens de meest flexibele manier om thuis te komen. U kunt namelijk niet altijd met iemand meeliften. Dit kan door verschillende factoren komen. Misschien woont u niet op de route van uw collega’s of is er geen plek meer in de auto. Het openbaar vervoer is in dit geval ook geen optie. Treinen rijden namelijk langer door dan bussen. En de laatste treinen rijden vaak om tien voor twaalf al weg van het station. Taxi’s daarentegen zijn vierentwintig uur per dag beschikbaar om u naar uw bestemming te brengen. Dus ook van de decemberborrel naar huis.

Een taxi is zeer gemakkelijk te reserveren

Bovendien zijn taxi’s zeer gemakkelijk te reserveren. De dag dat u een decemberborrel heeft, belt u het taxibedrijf gewoon op. Vervolgens geeft u de tijd en locatie door waar de chauffeur u op moet komen halen. Wanneer u na de borrel in de taxi stapt, geeft u door waar u heen moet. Uiteindelijk betaald u de chauffeur wanneer u thuis bent. Zo komt u niet alleen veilig en gegarandeerd thuis, het is ook nog eens ongelofelijk gemakkelijk. Zo ziet u maar weer, een taxi is voor iedere reis een goede keuze.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *