Kies altijd voor een officieel taxi bedrijf!

 

 

Tegenwoordig zien we overal om ons heen enorm veel taxi’s, dit is gebeurd sinds de taxioorlog na de liberalisatie van de taximarkt. Echter is een groot deel van deze taxi’s niet afkomstig van officiële taxi centrales. Wij beschikken over échte taxichauffeurs, wij zijn professioneel en wij kennen de snelste weg naar elke bestemming. Door bij een officiële taxi in te stappen hoeft u zich geen zorgen te maken dat er een omweg genomen wordt. Daarnaast rijden onofficiële taxi’s vaak met illegale daklichten en doen zich dusdanig voor als taxi voor mensen op de straten. Hier zijn wettelijke maatregelen voor gedocumenteerd, maar in werkelijkheid wordt er maar weinig gehandhaafd. Bovendien is het vaak het geval dat de taxichauffeurs in deze ’illegale’ taxi’s weinig Nederlands spreken en slechte communicatie voor problemen en ongemakken kan zorgen. Hier hoeft u bij Panorama taxi geen zorgen om te maken, door onze meertaligheid kunnen wij duidelijk en goed communiceren met al onze klanten.

Ook wordt er in deze onofficiële taxi’s vaak gewerkt met apps om chauffeurs en klanten zogenaamd te verbinden. Dit klinkt als een prettig systeem waarbij je een beter beeld zou moeten hebben bij wie u in de auto stapt. Echter is uit een rapportage van AT5 gebleken dat het mogelijk is om onder de naam van een andere taxi chauffeur te rijden. Hiernaast rijden veel onofficiële taxi’s zonder verzekering, waardoor het risico om bij hen in te stappen veel hoger is. Bij ons kunt u erop rekenen dat u altijd volledig verzekerd bent. Het is dus met zekerheid te zeggen dat het rijden bij een degelijk, bekend taxibedrijf zoals Panorama Taxi veel betrouwbaarder is.

U kunt er zeker op vertrouwen dat ondanks de lagere tarieven, u door de bijkomende kosten en ongemakken zeker niet goedkoper uit bent bij een onofficiële taxi. Deze hanteren namelijk vaak ook op bepaalde tijdstippen en dagen verhoogde tarieven, wat wij zelfs niet eens mogen doen omdat wij ons aan de wettelijke regelingen voor taxi chauffeurs houden.

Al met al, kunt u erop rekenen dat u uitmuntende taxi service voor de beste prijs-kwaliteit verhouding kunt vinden bij een officiële taxi service zoals wij bij Panorama taxi.