Panorama Taxi

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Veilig naar bestemming per taxi
Airport service Den Haag Schiphol Rotterdam

Uw taxi van & naar Schiphol, Rotterdam Airport

Panorama Taxi zorgt er voor dat u zonder stress en zorgen wordt vervoerd, bijvoorbeeld van en naar luchthaven. Door een uitstekend team van chauffeurs in goede en schone taxi’s wordt u op een veilige en plezierige manier naar uw bestemming wordt gebracht. De angst om een vliegtuig te missen behoort, dankzij onze stiptheid, tot de verleden tijd. Heeft u genoten van een welverdiende vakantie? 


Direct online een Taxi bestellen

Wilt u een taxi naar Schiphol, Rotterdam Airport bestellen of heeft u een andere bestemming? Dan kan dat direct online


De voordelen van een taxirit bij ons:

Het boeken van taxirit bij ons heeft verschillende voordelen. 


Omgeving: Onze taxichauffeurs bekend met de omgeving waar u heen wilt. Direct en zonder omwegen wordt u naar de juiste bestemming gebracht. 


Opgeleide chauffeurs: Door de goed opgeleide chauffeurs bent u verzekerd van een veilige en doeltreffende reis. Er wordt rekening gehouden met al uw wensen zodat u centraal staat tijdens de reis. Klantvriendelijkheid, respect een aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. U zal de rit hierdoor als klasse en plezierig ervaren. 


Prijs: De afgesproken prijs ook de daadwerkelijke prijs. Dat betekent dat u voordat u bij één van onze taxichauffeurs instapt weet wat de kosten zijn van de afgesproken rit. Tijdens de reservering worden de kosten met u gecommuniceerd waardoor er geen verrassingen optreden. Omleidingen, files, drukte zullen wij voor onze rekening nemen. De kosten staan altijd voor de rit vast. Nadat wij u naar Schiphol of een andere plaats van bestemming hebben gebracht kunt bij ons met contant geld betalen. Daarnaast is er in onze auto’s apparatuur aanwezig zodat u ook met een pinpas of creditcard kunt betalen.