Contact: 
070-2208890
06-14255814
info@panoramataxi.nl

Panorama Taxi

Ondertitel

Taxi in Loosduinen of omstreken

Panorama Taxi staat klaar voor al uw taxiritten in en rondom Den Haag. Ook voor een taxi naar Loosduinen kunt u 24 uur per dag contact met ons opnemen. Wij halen u vervolgens op de gewenste plek op en brengen u ook weer veilig thuis. Een prettig en comfortabel reiscomfort staat bij ons altijd voorop, of u nu kiest voor particulier of zakelijk vervoer.

Meertalige chauffeurs in Loosduinen

Alle chauffeurs van Panorama Taxi zijn meertalig. Wel zo prettig wanneer u niet goed Nederlands spreekt. Maar ook voor toeristen is dit erg handig. Bent u een dagje uit in Den Haag en op zoek naar leuke bestemmingen? Dan adviseert uw chauffeur u graag. Hij of zij weet de meest interessante museums en de gezelligste uitgaansplekken wel te vinden! Vraag dus gerust om tips, onze chauffeurs zijn altijd klantvriendelijk en geven u graag net dat beetje extra service.

Vooraf afgesproken prijs bij Panorama Taxi Loosduinen

Wanneer u een taxi van of naar Loosduinen reserveert, weet u vooraf altijd waar u aan toe bent. Voordat u in één van onze taxi’s stapt, weet u wat de kosten zijn. Dit wordt namelijk vooraf met u besproken. Hetzelfde geldt voor onze airport service. Bij ons geldt: afspraak is afspraak. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.


Heeft u een goedkope taxi nodig naar Loosduinen, Kijkduin of misschien een taxi naar Scheveningen? Neem dan contact met ons op door te bellen: 070-2208890 of vul het formulier op onze site in en bestel online een taxi. U ontvangt dan spoedig een bevestiging van ons.

24 uur geopend