Actie tot eind maart
Schiphol €49,- 
Rotterdam Airport €29,-
Contact:
070-2208890
06-14255814
info@panoramataxi.nl

Panorama Taxi

Ondertitel

Uw taxi van & naar Schiphol, Rotterdam Airport

Panorama Taxi zorgt er voor dat u zonder stress en zorgen wordt vervoerd, bijvoorbeeld van en naar luchthaven . Door middel van uitstekende chauffeurs in goede en schone taxi’s wordt u op een veilige en plezierige manier naar uw bestemming wordt gebracht. De angst om een vliegtuig te missen behoort, dankzij onze stiptheid, tot de verleden tijd. Heeft u genoten van een welverdiende vakantie? Wij zorgen er ook weer voor dat u op een plezierige en vriendelijke manier van Luchthaven naar huis wordt gebracht. U kunt gemakkelijk online uw taxi naar Luchthaven bestellen, tegen een vooraf afgesproken en vaste lage prijs.


Direct online een Taxi bestellen

Wilt u een taxi naar Schiphol, Rotterdam Airport bestellen of heeft u een andere bestemming? Dan kan dat direct online. Deze wordt bestuurd door een vakbekwaam team van chauffeurs waardoor u veilig op de eindbestemming aankomt.


De voordelen van een taxirit bij ons

Het boeken van taxirit bij ons heeft verschillende voordelen. Zo zijn onze taxichauffeurs bekend met de omgeving waar u heen wilt. Direct en zonder omwegen wordt u naar de juiste bestemming gebracht. Door de goed opgeleide chauffeurs bent u verzekerd van een veilige en doeltreffende reis. Er wordt rekening gehouden met al uw wensen zodat u centraal staat tijdens de reis. Klantvriendelijkheid, respect een aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. U zal de rit hierdoor als klasse en plezierig ervaren. Bij ons is de afgesproken prijs ook de daadwerkelijke prijs. Dat betekent dat u voordat u bij één van onze taxichauffeurs instapt weet wat de kosten zijn van de afgesproken rit. Tijdens de reservering worden de kosten met u gecommuniceerd waardoor er geen verrassingen optreden. Omleidingen, files, drukte zullen wij voor onze rekening nemen. De kosten staan altijd voor de rit vast. Nadat wij u naar Schiphol of een andere plaats van bestemming hebben gebracht kunt bij ons met contant geld betalen. Daarnaast is er in onze auto’s apparatuur aanwezig zodat u ook met een pinpas of creditcard kunt betalen.